HAYATINIZDA YENİ UFUKLARIN AÇILMASINA YARDIMCI OLACAK,
MESLEKİ BİLGİ VE KARİYER KAZANDIRAN EĞİTİMLERİMİZE KATILIN;
                                                                     ARANAN SİZ OLUN!

             ÖGRETME GARANTİSİ - UZMAN EGİTİM KADROSU - KURUMSAL EĞİTİMLER - SOSYAL AKTİVİTELER - SINIRSIZ ETÜD      

Bilgisayar İşletmenliği Sınav Soru Örnekleri

36.Microsoft Excel programında yeni bir çalışma kitabı hangi komutla açılır?
a)- Klavyeden CTRL+P tuşuna basarak
b)-
Dosya menüsünden Yeni komutunu seçerek
c)-
Dosya menüsünden Yazdır komutunu seçerek
d)-
Klavyeden ESC tuşuna basarak

37.Windows için aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
a)- Kelime işlem programıdır.
b)- Otomatik tablolama programıdır.
c)- İşletim sistemidir.
d)- Sunu slayt programıdır.

38.Microsoft Excel programında CTRL+Z tuş kombinasyonunun görevi nedir?
a)- Geri Al b)- Otomatik Topla c)-Hizala d)- Bul

39.Microsoft Word programında yazım ve dilbilgidi denetimine hangi menüden ulaşılır?
a)-Düzen b)- Dosya c)- Ekle d)- Araçlar

40.Microsoft Word programında sayfa yapısını hangi menüden ayarlayabiliriz?
a)- Biçim b)-Düzen c)- Ekle d)- Dosya

41.Microsoft Excel programında tarih biçimini hangi menüler yardımıyla değiştirebiliriz?
a)- Görünüm-Hücreler-Tarih   b)- Biçim-Hücreler-Sayı
c)-
Hücreler-Sayı                   d)- Biçim-Hücreler-Tarih

42. Microsoft Excel programında CTRL+H tuş bileşeninin görevi nedir?
a)-Bul b)- Değiştir c)- Git d)- Ara

43.Bir belgenin yazıcıdan çıkmadan önceki en son halini görmek için kullandığımız işlev aşağıdakilerden hangisidir?
a)-Baskı önizleme b)-Sayfa yapısı c)- Sayfa düzeni görünümü d)-Hiçbiri




Başarılar Dileriz.                                                                                                                      








Gündem   |   Kariyer   |    Ders Notları   |   Faydalı Linkler   |    Faydalı Bilgiler    |   E-Takvim   |   E-Bilgi   |   Online Kayıt    |   Site Haritası